Many wonder how Engine 40 and Ladder 35 have become known as "The Cavemen." During the period of 1988 to 1993, a 60 story high rise building was built over top of the firehouse forcing the companies to be relocated to a temporary firehouse located under Lincoln center in one of the garages.  The firehouse had no windows and consisted of many narrow passages to get around.  During this time frame, the men of house were trying to create a patch for the companies that fit the firehouse.  The suggestion for "The Cavemen" was made and the rest is history.  The name still suits the firehouse today because of the lack of windows our firehouse has. Being situated under a 60 story highrise doesn't leave much room between the columns for windows.  The number of windows is so low that we refer to the locker room window as "the view."